Produkter

ELPROCAD-familjen

ELPROCAD är nordens ledande elkonstruktionsverktyg och har funnits på marknaden sedan 1984. ELPROCAD representerar en hel produktfamilj med kraftfulla program, välj vilken som passar dig och ditt företags behov:

  • Med ELPROCAD får du som elkonstruktör användarvänliga, flexibla, kraftfulla och kostnadseffektiva hjälpmedel för produktion av elscheman.
  • Arbetsmetodiken i ELPROCAD ger dig som konstruktör fullständig kontroll över det du ritar.

Samtliga produkter inom elprocad-familjen

 

ELPROCAD ic

ELPROCAD ic har en inbyggd CAD-motor och med dwg som filformat, både för att läsa och spara ritningar. Programmet har en integrerad CAD-motor, så du behöver alltså inte AutoCAD eller AutoCAD LT. Finns i engelsk och svensk språkversion. Operativsystem Vista/Windows 7 och 8, 32 och 64-bit.

  • ELPROCAD ic Basic, innehåller de symboler och funktioner som du behöver för att rita krets-, huvudkrets-, yttre anslutningsscheman, montageritning, plc samt enlinjeschema på ett effektivt sätt
  • ELPROCAD ic Pro, innehåller all funktionalitet och symboler som finns i ic Basic, men har också automatiska kors-, signalreferenser samt automatisk generering av apparatlistor, beställningslistor och andra typer av rapporter.
  • ELPROCAD ic Plan, innehåller de symboler och funktioner som du behöver för att rita installationsritningar inom kanalisation, kraft, belysning och tele på ett effektivt sätt. Du kan även göra översiktsschema inom kraft och tele, centralspecifikation samt enlinjeschema. Hög automatiseringsgrad med automatiskt symbolavstånd till vägg, ledningsdragning, lagerhantering, matrisinsättning av symboler med mera. Mycket lätt att göra egna armaturer och symboler.

Välj program efter behov

 

[ezcol_1third]

 

 

Om du har AutoCAD eller AutoCAD LT ver 2014 eller lägre, alternativt inget CAD-program sedan tidigare:

 

[/ezcol_1third] [ezcol_1third]

  MINDRE RITNINGSPRODUKTION: 

ELPROCAD ic Basic

 

[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]

   MELLANSTOR – STOR RITNINGSPRODUKTION:  

ELPROCAD ic Pro

 

[/ezcol_1third_end]